Aanleveren jaarrekening Excel sbr

Haast iedere bedrijf maakt zijn jaarrekening in Excel en wanneer het klaar is printen ze het uit. Het wordt samengesteld en opgestuurd. Tenminste dit is het vorige jaar nog ging maar nu moet het digitaal aangeleverd worden in sbr. De bedrijven moeten dus wat aanpassingen maken aan hun werkwijze of ze kunnen gebruik maken van jaarrekening Excel sbr.
Een makkelijke oplossing is het gebruik van jaarrekening Excel sbr. Op deze manier kunnen de bedrijven de jaarrekening digitaal aanleveren in sbr en toch op dezelfde manier blijven werken. Dit doen ze door gebruik te maken van de jaarrekening Excel sbr software. Dit is een software waarmee Excel bestanden omgezet kunnen worden naar sbr. Zo is het dus mogelijk om de jaarrekening in sbr aan te leveren zonder de werkwijze te veranderen.

Eigenlijk veranderd alleen de laatste stap door gebruik te maken van jaarrekening Excel sbr. In plaats van de jaarrekening uit te printen moet deze worden omgezet naar sbr met de jaarrekening Excel sbr software. Daarna is het alleen een kwestie van verzenden en binnen een paar seconden is het aangeleverd. Dit bespaart juist tijd en geld. Zowel voor de controlerende instanties als voor de bedrijven zelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *